Joker Rijsimulator

Werk met de hulp van Joker’s Jada aan je houding en zit

Joker’s Jada is een mechanisch paard die je zelf in beweging brengt

Oefen met Jada met stap, draf, galop, overgangen, galopwissels en tempowisselingen. Doordat Jada niet compenseert zoals de meeste van onze paarden wel doen, merk je direct of je de juiste bewegingen maakt!

Train je spieren en werk aan eventuele scheefheden. Jada geeft al snel eye-openers en feedback over jouw bewegingen. Ik help je de juiste bewegingen en het ritme te vinden. Samen werken we aan het verbeteren van jouw houding en zit.


Klik hier om direct een les in te plannen!

Deze link verwijst je naar JokersJada.nl, de website met uitgebreide informatie over de Joker én de online planner om direct jouw les te boeken.


Onafhankelijke hulpen en een vrije zit

Merk na 1 les op Joker’s Jada al verschil

Jada helpt je om een onafhankelijke zit te trainen en maakt je bewust van de hulpen die je geeft zodat je die kunt verkleinen. Doordat je vrijer leert zitten en bewegen, hoef je niet meer te compenseren. Wees blessures bij jou en je paard voor!

Ontdek of je gelijke druk hebt op de linker- en rechter beugel, of je met je zit de juiste hulpen kan geven, of je een goed ritme en tempo hebt en je met je zit niet hindert of zelfs blokkeert. En beter: voel hoe je optimaal met je paard mee kan bewegen. Leer je paard op een andere manier te volgen met je zit en werk nóg verfijnder samen.

De meeste ruiters merken na 1 les op Jada al een enorm verschil! Neem het gevoel van Jada mee naar je eigen paard en oefen met de nieuwe inzichten. De eerste les op Jada duurt 60 minuten. Elke volgende les duurt 45 minuten. Je kent de bewegingen op de Joker dan al waardoor we de tijd effectiever gebruiken. Of combineer een vervolg les met rijden op je eigen paard.  Bekijk alle prijzen en mogelijkheden op JokersJada.nl

Leren paardrijden of je vertrouwen terugwinnen

Joker’s Jada is het braafste paard van stal

Ze is daarom zeer geschikt om de eerste basis van het paardrijden op te leren. Zo kan je daarna op een echt paard gelijk al fijn meebewegen. Je verliest je beugels niet in de overgangen en kan zo maximaal genieten van het rijden van een echt paard. Maak een veilige en vertrouwde start!

Ben je juist het vertrouwen kwijt na een nare ervaring of heftige val? Ook dan kan Jada je helpen. Krijg het gevoel van de gangen weer terug en train je spieren. Mocht je weer op een echt paard gaan rijden, dan heb je meer vertrouwen omdat je je balans en spiergeheugen getraind hebt.

Bekijk alle info, prijzen, de agenda en mogelijkheden op

www.JokersJada.nl

Over Joker’s Jada

De naam Jada verwijst naar de edelsteen Jade

Jade is een mooie edelsteen in onder andere de kleur groen. Groene jade is een beschermende steen, voornamelijk tegen lichamelijk letsel. Daarnaast zorgt jade voor harmonie en evenwicht en trekt het voorspoed en geluk aan. De steen bevordert persoonlijke groei en zelfredzaamheid.

Al deze betekenissen zijn terug te leiden naar het trainen met Joker! Hiermee was de naam Jada gekozen.

Over de Joker

De Joker is ontwikkelt door Kerry Sharp

Het doel van Kerry met Joker is om de balans, timing, coördinatie en zelfbewustzijn van de ruiter te trainen en hiermee het algehele welzijn van paarden te verbeteren. Een ongebalanceerde ruiter komt tekort in timing en coördinatie. Om dit als ruiter met een paard te trainen, moet het paard het gebrek aan ervaring van de ruiter ondergaan.

Joker heeft bewezen dat hij een duidelijk verschil maakt op de snelheid waarmee een ruiter deze vaardigheden eigen maakt. Hiermee blijft het paard onnodig ongemak bespaard.