Joker Rijsimulator

Werk met de hulp van Joker’s Jada aan je houding en zit

Joker’s Jada is een mechanisch paard die je zelf in beweging brengt

Oefen met Jada met stap, draf, galop, overgangen, galopwissels en tempowisselingen. Doordat Jada niet compenseert zoals de meeste van onze paarden wel doen, merk je direct of je de juiste bewegingen maakt!

Train je spieren en werk aan eventuele scheefheden. Jada geeft al snel eye-openers en feedback over jouw bewegingen. Ik help je de juiste bewegingen en het ritme te vinden. Samen werken we aan het verbeteren van jouw houding en zit.


Let op:

Joker’s Jada kan een maximaal gewicht van 100kg dragen; dit is inclusief zadel.


Plan afspraak

Onafhankelijke hulpen en een vrije zit

Merk na 1 les op Joker’s Jada al verschil

Jada helpt je om een onafhankelijke zit te trainen en maakt je bewust van de hulpen die je geeft zodat je die kunt verkleinen. Doordat je vrijer leert zitten en bewegen, hoef je niet meer te compenseren. Wees blessures bij jou en je paard voor!

Ontdek of je gelijke druk hebt op de linker- en rechter beugel, of je met je zit de juiste hulpen kan geven, of je een goed ritme en tempo hebt en je met je zit niet hindert of zelfs blokkeert.

De meeste ruiters merken na 1 les op Jada al een enorm verschil! Neem het gevoel van Jada mee naar je eigen paard en oefen met de nieuwe inzichten. De eerste les op Jada duurt 60 minuten en kost €45,-. Elke vervolgles kost €35,- en duurt 45 minuten. Je kent de bewegingen op de Joker dan al waardoor we de tijd effectiever gebruiken.

Leren paardrijden of je vertrouwen terugwinnen

Joker’s Jada is het braafste paard van stal

Ze is daarom zeer geschikt om de eerste basis van het paardrijden op te leren. Zo kan je daarna op een echt paard gelijk al fijn meebewegen. Je verliest je beugels niet in de overgangen en kan zo maximaal genieten van het rijden van een echt paard. Maak een veilige en vertrouwde start!

Ben je juist het vertrouwen kwijt na een nare ervaring of heftige val? Ook dan kan Jada je helpen. Krijg het gevoel van de gangen weer terug en train je spieren. Mocht je weer op een echt paard gaan rijden, dan heb je meer vertrouwen omdat je je balans en spiergeheugen getraind hebt.

Plan afspraak

Let op:

Joker’s Jada kan een maximaal gewicht van 100kg dragen; dit is inclusief zadel.

Plan een les

Locatie Beek, Montferland

€45 voor een privéles van 60 minuten (elke vervolg-les is 45 minuten en €35)

€75 voor een duo-les van 1,5 uur (in tweetallen, 45 minuten Joker training per persoon in dezelfde les)

Let op, het maximale gewicht op Jada’s Joker is 100kg inclusief zadel!

Joker’s Jada is te vervoeren. Aangezien het tijd kost om haar in- en uit elkaar te halen, zijn lessen op eigen locatie vanaf 4 ruiters mogelijk. Bijvoorbeeld voor clinics voor een rijvereniging, stal of ponykamp. Maar denk ook aan een verjaardagsfeestje want Jada past ook in de huiskamer! Neem contact op voor de beschikbare data en bekijk hier de prijzen.

Over Joker’s Jada

De naam Jada verwijst naar de edelsteen Jade

Jade is een mooie edelsteen in onder andere de kleur groen. Zelf ben ik groot fan van edelstenen. Groene jade is een beschermende steen, voornamelijk tegen lichamelijk letsel. Daarnaast zorgt jade voor harmonie en evenwicht en trekt het voorspoed en geluk aan. De steen bevordert persoonlijke groei en zelfredzaamheid.

Al deze betekenissen zijn terug te leiden naar het trainen met Joker! Hiermee was de naam Jada gekozen.

Over de Joker

De Joker is ontwikkelt door Kerry Sharp

Het doel van Kerry met Joker is om de balans, timing, coördinatie en zelfbewustzijn van de ruiter te trainen en hiermee het algehele welzijn van paarden te verbeteren. Een ongebalanceerde ruiter komt tekort in timing en coördinatie. Om dit als ruiter met een paard te trainen, moet het paard het gebrek aan ervaring van de ruiter ondergaan.

Joker heeft bewezen dat hij een duidelijk verschil maakt op de snelheid waarmee een ruiter deze vaardigheden eigen maakt. Hiermee blijft het paard onnodig ongemak bespaard.