Prijzen

Lessen, Rijsimulator Joker, Coaching, Workshops & Clinics

Privéles Joker

60 minuten les voor €45,-

We werken op de Joker aan jouw houding, zit en rijtechniek. Voor iedere ruiter die verdieping zoekt of juist wil werken aan een stabiele basis.

Privéles Joker (vervolgles)

45 minuten les voor €35,-

Elke 2e en opvolgende les is 45 minuten. Je kent de bewegingen van de Joker en ik ken jouw aandachtsgebieden en vraagstukken waardoor we de tijd efficiënter gebruiken.

Duo-les Joker

90 minuten les voor €75,-

Gezellig samen leren en ervaren? Boek dan een duo-les en kom samen langs. Ieder heeft 45 minuten op de Joker. Samen lessen is zowel gezellig als erg leerzaam.

Les met onze pony’s

60 minuten les voor €30,-

Rijden, grondwerken, wandelen of longeren met onze Suppie of Galoppy. Lessen zijn op vaste dagen en tijden. Informeer of er een plek vrij is.

Benieuwd naar de mogelijkheden of een keer kennismaken?

Les met je eigen pony/paard

30 minuten les voor €20,-

45 minuten les voor €25

60 minuten les voor €30

I.v.m. drukte alleen in de directe regio Beek, Montferland.

Clinicdag met de Joker op locatie

Organiseer een clinicdag op jouw locatie. Voor ieder die 1 op 1 aan zijn of haar houding & zit wil werken. De kosten per persoon zijn €50 voor 45 minuten les. Mogelijk vanaf 6 personen, maximaal 12 personen.

Als organisator is jouw les gratis!

Combinatie lesdag met de Joker + je eigen paard

Op deze lesdag op jouw locatie heb je 30 minuten les op de Joker gevolgd door een duoles van 30 minuten met je eigen paard. Minimaal 6 en maximaal 12 personen. De kosten zijn €60,- per persoon.

Als organisator is jouw les gratis!

Korte kennismakings-workshops

Bijvoorbeeld voor een ponykamp of open dag

Rijden op Jada is super leuk als workshop tijdens een ponykamp of workshopdag voor een vereniging of manege. Bij 20 of 30 minuten per persoon maak je al kennis met het rijden op een Joker. Krijg tips mee voor het verbeteren van je houding.

Reiskosten + €50,- per uur (minimaal 4 uur)

De Joker op jouw bedrijf of event?

Een samenwerking waardoor de Joker een toevoeging is aan jouw dienst of event?

Joker’s Jada is een mooie blikvanger en we werken graag samen. Denk aan gezamenlijke clinics met mede instructeurs/specialisten, mini-lessen op events of uittesten van producten zoals zadels op promotie dagen.