AvanKol Fotografie werkt voor én met diverse partijen. Wil jij ook een samenwerking? Laat het mij weten!

Sponsorruiter worden?

Als sponsorruiter ben je een groot fan van foto’s!! Je hebt een actief account op Facebook en Instagram en post daar graag gave foto’s van jou en je paard(en). Je bent vriendelijk voor je paard en straalt uit dat jullie goed met elkaar om gaan.

Foto’s heb je als sponsorruiter genoeg! We plannen elk jaar sowieso 2 shoots en daarnaast ga ik een keer per jaar mee op wedstrijd/les/clinic. Daarnaast wordt je als eerste gevraagd om nieuwe ideeën en locaties uit te proberen of model te staan tijdens workshops en meeloopdagen waarbij je voor meerdere fotografen model staat. Sponsorruiters ontvangen in overleg kleding en/of een dekje met het logo van AvanKol Fotografie.

Als tegenprestatie vind je het leuk om enthousiast over AvanKol Fotografie te vertellen, tag/deel je de foto’s met vermelding van AvanKol Fotografie en reageer je op de berichten van AvanKol Fotografie. Natuurlijk draag je je kleding/dekje regelmatig op stal en ook naar evenementen/wedstrijden.

Wil jij ook sponsorruiter worden? Stuur mij een berichtje waarin je over jezelf en je paard(en) vertelt. Laat vooral ook weten waarom je graag sponsorruiter wilt worden!