• Wil jij ook weten wat de belangrijkste regels zijn bij paarden/hondenfotografie?
  • Wil jij je camera beter leren kennen of daar juist meer verdieping in zoeken?
  • Weet jij hoe je samen met de eigenaar zorgt voor spontane, sfeervolle foto’s? En omgaat met zaken als een niet zo meewerkend model, een minder mooie locatie of slecht licht?
  • Wil jij op een gave locatie aan de slag met meerdere modellen om je portfolio aan te vullen?
  • En wil je weten hoe je een afwisselend, aantrekkelijk en kleurrijk portfolio opbouwt?

De Workshops bij AvanKol Fotografie zijn gericht op het goed begrijpen van je camera maar ook het werken met je model (paard/hond) en de eigenaar.

Gezien de Corona maatregelen houden we 1,5 meter afstand van elkaar en de modellen. Er is momenteel dan helaas ook geen theoretisch deel voorafgaand aan het fotograferen.

Workshop Fotografie

Ik vertel op de locatie hoe ik een shoot begin en hoe ik het aanpak. We fotograferen net als hoe ik bij een echte shoot te werk ga. Er is genoeg tijd om veel vragen te stellen en om eigen ideeën uit te proberen. Ik kijk mee naar je resultaten en help je je foto’s te ‘framen’ en verbeteren.

Al doende leg ik verschillende theoretische fotografie zaken uit. Van deze theorie heb ik spiekbriefjes voor je! We proberen het gelijk uit zo leer je jouw camera beter kennen.

Workshop Photoshop

Vanwege de Corona maatregelen zijn er momenteel geen Photoshop of Combi-workshops. Er zijn alleen fotografie workshops in de buitenlucht.

Meeloopdag

Een meeloopdag is een mooie aanvulling op je portfolio! Óf een mooie start van je portfolio! We gaan op pad en ik laat je zien hoe ik tijdens de shoot te werk ga. Je hebt ruim de tijd om vragen te stellen en zelf de modellen te fotograferen.

We gaan minimaal 2 modellen fotograferen op een mooie locatie. Van tevoren bekijk ik je portfolio, als je die al hebt. Zo kan ik je tijdens de meeloopdag persoonlijke tips geven én maken we foto’s die je portfolio perfect aanvullen.

Bij een meeloopdag is er vooral veel tijd om zelf lekker te fotograferen en ken je je camera al grotendeels. We behandelen geen theorie of vragen over de camera. Wel leg ik uit hoe ik te werk ga en welke poses, camera-instellingen en locatie keuzes ik maak. Wil je eest nog meer weten over je camera? Doe dan mee aan een van de workshops.

Data komende workshops en meeloopdagen

13 juni – Meeloopdag in bloemenveld met witte, gele én blauwe bloemen

Regio Zevenaar. We gaan fotograferen op een gave locatie. Door de verschillende bloemen mooie diverse foto’s kunt maken. I.v.m. Corona-maatregelen slechts 3 plekken beschikbaar.

Stuur mij hier een bericht als je mee wilt doen!

14 juni – Meeloopdag in korenbloemen (blauwe bloemen)

Regio ‘s-Heerenberg. Meer info volgt.

Augustus – Meeloopdag in bloeiende paarse heide

Regio Posbank Velp. Meer info volgt.

Prijzen

Een meeloopdag kost €85,-

Een reguliere workshop Fotografie óf Photoshop kost €145,-.

Een Combi workshop met fotograferen én Photoshop kost €195,- en is inclusief lunch.

Er worden regelmatig workshops en meeloopdagen georganiseerd. Staat er (nog) niets op de agenda? Of is de locatie te ver weg? Informeer gerust en we organiseren iets bij jou in de buurt!